Siirry pääsisältöön

Eka viikko pelattu padelia ja golfia

Ensimmäinen viikko yrittäjinä takana ja fiilis on mahtava!

Saatiin asiakkaita ja hyvää palautetta uudesta peliareenasta. Iloisia ilmeitä pelikentillä ja hyvää kilpailua itseään ja toisiaan vastaan. Tämä on se juttu, joka saa meille hymyn kasvoille.

Meille kaikille on varmasti tullut paljon uutta, joka vaatii opiskelua. Padel on kokonaan uusi laji Kajaanissa. Laji kulkeutuu Kajaaniin vasta vähän aikaa sitten, sekä golfsimulaattori on uusi tuttavuus meille kaikille.

Tila on suunniteltu yhteiseksi peliareenaksi, jossa viihtyvät padelin ja golfin pelaajat. Otamme mielellämme vastaan palautetta tiloista, jotta pienetkin yksityiskohdat saadaan hiottua huippuunsa.

Yrittäjinä me haluamme peräänkuuluttaa, että tilat ovat täysin automaattiset, joten paikalla ei ole henkilökuntaan. Laitteisiin ja välineisiin löytyy ohjeistukset netistä ja paikan päältä. Tämä tarkoittaa ohjeiden lukemista ja niiden noudattamista, oli sitten kyse tilojen varaamisesta tai laitteiden käytöstä.  

Koko perheen avajaiset

Meille on tulossa lauantaina 2.4.2022 kello 10.00–14.00 koko perheen avajaiset peliareenalle. Silloin päästään tutustumaan tiloihin kahvittelujen merkeissä ja henkilökuntaa on paikalla tavattavana.

Paljon jännittäviä hetkiä pelien merkeissä!

Janne & Kimmo