Siirry pääsisältöön

GOLF TURNAUS

PELIAJAT

1. KIERROS 25.4-8.5.2022

2. KIERROS 9.-15.5.2022

VÄLIRETÄ JA FINAALIT 16.-22.5.2022

Pelaajat varavat Playtomic palvelun kautta peliajat simulaattoriin kierroksille.

ILMOITTAUMISET 22.4.2022 MENNNESSÄ

Next level golf – Kevät turnaus

Parin etu- ja sukunimi

Molempien tasoitus

janne@nextlevelpadel.fi

TULOKSET JA VIESTINTÄ

Turnaukseen osallistuvien kesken perustetaan WhatsApp ryhmä, jossa jaetaan tulokset ja tilastot. Ryhmä on pelkästään turnaukseen liittyvät kysymyksiä, sääntöjä ja tuloksia varten.

Ilmoittautuisen jälkeen osallistujille lähetetään sähköpostilla vahvistusviesti osallistumisesta. Varatkaa vahvistusviestin jälkeen heti sopiva peliaika ensimmäiselle kierrokselle, jotta saatte sopivan peliajan.

PELIAIKA         

Simulaattoriin kannattaa varata kolme tuntia peliaikaa.  Lämmittely lyönnit ja 18 väylän peli parin kanssa. Täydellä kierroksella aikaa menee n. 2,5 tuntia riippuen pelaajien lyönti tahdista.

Mikäli kierros jää kesken ajan loppuessa, ota tulos talteen ja suorita kierros loppuun seuraavalla vuorolla.  

MAKSU

Turnausmaksu 20 €/pari

Turnaus maksu maksetaan Mobilepayllä. Numero on 92876 ja kirjoita viestikenttään Scramble

Pelivuorot varataan ja maksetaan Playtomic sovelluksessa.

Turnausmaksu maksetaan ennen ensimmäistä kierrosta.

TASOITUS

Pelaajien tasoitus lasketaan yhteen ja jaetaan neljällä. Pyöristys normaalin pyöristyssäännön mukaan (2,4=2 ja 2,5=3). Tasoitus ei kuitenkaan voi olla isompi kuin kummankaan pelaajan oma tasoitus. Joukkueen tasoitus ei myöskään voi olla negatiivinen. Pienin mahdollinen tasoitus on nolla.

LYÖNTIPAIKKA

Miehet ja naiset pelaavat eri tiiltä. Samalta tiiltä pelatessa lyöntijärjestystä voi vaihtaa vapaasti myös avauslyönneissä. Eri tiiltä pelatessa avauslyönnit lyödään koko kierroksen ajan samassa järjestyksessä.

KENTTÄ

  1. Kierros: Pebble beach
  2. Kierros: Abu Dhabi
  3. Kierros: ST Andrews 

PUTTAAMINEN

  1. Kierros: 6 ft
  2. Kierros: 1 ft
  3. Välierät ja finaali 1 ft

VÄLIERÄT JA FINAALIT

Pelataan tasoituksellisina reikäpeliotteluina, eli niihin päässeet joukkueet sopivat ja varaavat keskenään peliajan kyseiselle ottelulle.

PALKINNOT

1.Palkinto: Kajaani Golf pelijäsenyydet 2022

2.Palkinto: Golfsimulaattori peliajat 4 tuntia

3. Palkinto: Golfsimulaattori peliajat 2 tuntia

JURY

Turnauksen järjestäjänä toimii NEXT LEVEL PADEL OY

Golfsimulaattoriin liittyvät kysymykset: Kimmo Happo

Turnauksen tuomarina toimii: Mikko Heikkinen Kajaani GOLF 

POISSAOLOT

Mikäli joukkue ei pelaa kierrostaan annetun ajan puitteissa, tippuu se automaattisesti kisasta pois. Varatkaa peliajat mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, että eteen ei tule tilannetta, jossa kierros on pelaamatta, mutta aikoja ei ole vapaana. Turnauksen järjestäjällä on oikeus tiukassa tilanteessa pidentää peliaikaa, mikäli aikoja ei ole riittävästi tarjolla.

HUOMIOITAVIA ASIOITA

Kuten oikeallakin kentällä, golfissa tarvitaan rehellisyyttä ja toivommekin jokaisen kilpailijan ymmärtävän sääntöjen kunnioittamisen tärkeyden ja pelaavan niiden mukaan.

Kyseessä on tietotekniikka laitteet, joiden kanssa voi tulla teknisiä ongelmia. Me kokoamme mahdollisten ongelma tilanteiden ohjeistukset golfsimulaattorin lyöntipaikalle. Ne lukiessa saa ongelmat ratkaistua. Mikäli tulee suurempia ongelmia, olkaa yhteydessä turnaukseen järjestäjään. Turnauksen järjestäjällä on oikeus ratkaista tilanne kilpailu huomioiden oikealla ratkaisulla.