Siirry pääsisältöön

GOLFSIMULAATTORI

Kajaanin padel hallilla on myös golfsimulaattori. Simulaattori on Foresight sportin GC Quad -golfsimulaattori, joka on markkinoiden paras golfanalysaattori. 

Laitteen avulla saamme tarkan datan pallosta ja mailasta. Tutka kuvaa pallon osuman ja lentoradan lyöntihetkellä. Silloin saadaan tarkka tieto pallon lentoradasta. Tämän takia GC Quad antaa simulaattoreista tarkimman ja parhaimman analyysin lyönnistä.

Golfsimulaattoriin myydään kolmenlaisia lippuja:

KERTA

Tuntihinta ja max 4 pelaajaa golfsimulaattoriin

25€/h

KUUKAUSI

Vapaasti peliaikaa varattavissa kuukaudessa ja lippu on henkilökohtainen

65€/kk

PERHE

75€/kk

Saman perheenväki saa varata ja pelata kuukaudessa niin paljon kuin haluaa

Maksu ja vuoron varaaminen

Kertalippu maksetaan Playtomic palvelun kautta.

Kuukausi- ja perhelippu maksetaan Mobilepaylla.

Mobilepay tunnusnumero 92876 NEXT LEVEL PADEL

Laita viestikenttään: Golfsimulaattori

Ilmoita Kimmolle mobilepay maksusta, jotta osataan lisätä peliaika.

Varaaminen

Goflsimulaattoriin peliajat varataan Playtomic palvelusta. Valitse päivä ja kellonaika jolloin tulet pelaamaan. Tule hyvissä ajoin paikalle, jotta ehdit laittaa pelivälineet valmiiksi ennen vuoron alkua.

Golfsimulaattorin käynnistäminen vie hetken aikaan, kun saat tietokoneen, yhteydet ja pelit päälle. Paikan päältä löytyy ohjeet, kuinka laite toimii.

Kysymykset laitteesta Kimmolle.

Peliaika

Suositus on kaksi tuntia peliaikaa yhdelle päivälle ja yhdelle kerralla. Silloin kaikilla on mahdollisuus tehdä varauksia ja pelata golfsimulaattorissa.

Varattu vuoro on ostopäätös. Vuoron varauksessa on 24 tunnin peruutusaika, jonka sisällä vuoro perutaan, jos sitä ei aiota käyttää.

Maailman parhaat kentät pelattavissa

Nyt on mahdollista pelata Kajaanissa ja golfsimulaattorissa maailman parhailla golf-kentillä. Kentät on mallinnettu virtuaalisiksi versioiksi, jotta saisit mahdollisimman aidon kokemuksen kentästä.

Pelaajalla on mahdollisuudet säätää pelattavan kentän ominaisuuksia: griinien nopeudet, tuulen suunta, sateen määrä jne.. Pelaa kenttä juuri sellaisissa olosuhteissa kuin sinä haluat

Foresight Sport – GC Quad 

  • FSX 2020 -sovellus 
  • Pelaaminen ympäri maailmaa
  • Tarkka maila- ja pallodata 
  • Mailojen räätälöinti 

Nyt on mahdollista pelata ympäri vuoden golfia Kajaanissa! Tule harjoittelemaan ja ole valmis seuraavan kesän ulkopeleihin.