Siirry pääsisältöön

Hinnasto

Vuoro varataan ja maksetaan Playtomic sovelluksessa. Peliareenalla maksut hoidetaan puhelimella ja maksuvälineenä käyvät luotto- ja pankkikortti, Mobilepay ja liikuntaedut.

TUOTTEET

TUOTECOMPAÑERAHINTA
UNO32,00 €36,00 €
IDEAL48,00 €54,00 €
DOBLE64,00 €72,00 €
AMIGO28,00 €30,00 €
PALAS DE PADELSISÄLTYVÄT HINTAAN
PELOTAS7,50 €
GOLF25€
COMPAÑERA72 €
COMPAÑÌA PADELTARJOUS YRITYKSELLE
CONTRATOVIIKKOPELIVUORO

Playtomic veloittaa 4 % jokaisesta vuorovarauksesta (MIN 0,44€ – MAX 2,99€ varaus).


UNO

60 minuutin pelivuoro arkisin kello 15.00–21.00 välillä ja viikonloppuisin 10.00–18.00 välillä. Pelivuoro sopii hyvin lajikokeiluun, mutta padel himon yllättäessä vuoro jää monesti lyhyeksi.


IDEAL

90 minuutin pelivuoro arkisin kello 15.00–21.00 välillä ja viikonloppuisin 10.00–18.00 välillä. Me suosittelemme tätä vuoroa, koska tällä vuorolla yleensä ehtii pelata kolmen erän pelin.


DOBLE

120 minuutin pelivuoro arkisin kello 15.00–21.00 välillä ja viikonloppuisin 10.00–18.00 välillä. Pelivuorolla ehdit tehdä tekniikkaharjoituksen ja pelata pelin.


AMIGO

Vuoro on meidän ystävävuoro, edullisen hinnoittelun mukaan. Pelivuoro arkisin kello 15.00–21.00 ulkopuolella ja viikonloppuisin 10.00–18.00 ulkopuolella. Vuoro sopii pelaajille, joilla on päivällä aikaa pelata tai tykkää kukkua illalla myöhään.


palas de padel

Laadukas maila, joka on kaikkien pelaajien käytössä vuoromaksun hinnalla. Mailat löytyvät pelisalista.


PELOTAS

Palloja on myynnissä peliareenalle. Pallo on laadukas ja hyvä pelata. Pallot voi ostaa samasta paikkaa, josta vuokrataan mailoja.


golf

60 minuutin pelivuoro on 25€. Playtomic palvelussa on myynnissä 10 tunnin kortti 200€ hintaan. Hanki kortti, kaverin kanssa ja säästä pelivuoroissa.

Peliareenalta löytyy myös Golf-simulaattori, jossa pystyt pelaamaan ja harjoittelemaan omaa swingiä talven pakkasilla tai syksyn sateilla. Käytämme golf-simulaattorina Foresigth sport simulaattoria ja mallina GC-Squad. Sguad malli toimii erittäin hyvin valmennukseen sekä pelaamiseen. Pelaaminen simulaattorissa onnistuu yksin tai ryhmässä.


COMPAÑERA

NEXT LEVEL -Etuasikas. Tulemalla etuasiakkaaksi olet etuoikeutettu peliareenalla edullisiin hintoihin. Etuasiakas hinnat on määritelty hinnastossa merkillä Compañera. Seuraavat edut ovat kertaluontoisia, kun liityt NEXT LEVEL klubiin:

•PLAYTOMIC LOMPAKKOON PELIRAHA 72 €

•EDUT JA TARJOUKSET 

Peliraha ladataan Playtomic lompakkoon, josta voit pelirahan käyttää vuorojen maksuun. Etuoikeudella osallistua turnauksiin, saat ensimmäisenä tiedon turnauksista ja sarjoista. Edut ja tarjoukset lähetetään jäsenille.

NEXT LEVEL -Etuasiakkuus ostetaan Playtomic sovelluksesta, kohdasta klubit NEXT LEVEL PADEL ja kohta kampanjat.

Etuasiakkuus aktivoituu 24 tunnin sisällä ostamisesta.

Tervetuloa NEXT LEVEL -Etuasiakkaaksi


COMPAÑÌA PADEL

Yrityksille ja yhteisöille virkistyspäivä hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Tarjoamme lajiin tutustumista ja ryhmälle oman turnauksen. Työporukka voi viettää päivän padelin ja golfin parissa. Ota yhteyttä, kerro toiveesi ja saat tarjouksen.


CONTRATO

Viikkopelivuoro. Valitse sopiva ajankohta peleille ja kerää porukkaa pelaamaan.

Viikkopelivuorolla varmistat peliporukalle varmasti sopivan ajan peleille.

Joustavat maksuvaihtoehdot. Voit hoitaa maksun yhdellä kertaa, kuukausilaskulla tai kertapeli maksuna, jolloin jokainen pelivuorolla kävijä maksaa vuoron Playtomic palvelussa ennen pelivuorolle menoa.

Tarkemmat tiedot ja sopimukset sovitaan vuoron oston yhteydessä. Tiedustelut Jannelta tai Kimmolta.