Siirry pääsisältöön

LIIKUNTALEIRI – PADEL & FRISBEEGOLF

ILMOITTAUTMINEN

Padel- ja frisbeegolfleiri Kajaanissa! Leirin tähtivieraana on VÄINÖ MÄKELÄ! Väinö on yksi suomen kirkkaimmista tähdistä frisbeegolf taivaan yllä. Suomenmestari, Euroopan mestari ja moninkertainen Suomen-cup voittaja tulee Kajaaniin pelaamaan yhden päivän ajaksi kajaanilaisten nuorten kanssa frisbeegolfia. Tule tapaamaan Väinö ja näe miten ammattilainen pelaa!

VÄINÖ MÄKELÄ – YOUTUBE ESITTELYVIDEO

Leiri toteutetaan päivä toteutuksena ja sisältää koko päiväksi aktiivista tekemistä. Leirillä ovat liikunnanalan ammattilaiset ja opiskelijat suunnittelemassa ja toteuttamassa toimintaa. Ryhmän kanssa on 2–3 ohjaajaa koko leirin ajan ohjaamassa toimintaa ja valvomassa turvallisuutta

RYHMÄN VALINTA

Leiriläiset jaetaan ryhmiin iän ja kaveri toiveen perusteella. Voit ilmoittautumislomakkeessa mainita kaveritoiveen. Leirin järjestäjä ottaa huomioon toiveet ryhmiä tehdessä.

VARUSTUS

Leiri on monipuolinen liikuntaleiri, joten leirille tarvitset liikuntaan sopivat vaatteet. Leirin aikana lapset liikkuvat sisä- ja ulkotiloissa, joten varustus sään mukaan. Leirillä liikuntaan polkupyörillä padelhallin ja Lehtikankaan koulun väliä. Huoltakaa polkupyörät kuntoon ennen leirin alkua ja kypärät kaikille mukaan.

Leirillä on erilaisia liikuntamuotoja ja niissä tarvitaan välineitä. Mikäli sinulta kotoa löytyy kyseiseen lajiin sopivia välineitä, on ne hyvä ottaa mukaan. 

Sisä- ja ulkoliikuntakengät. Sisätiloihin on hyvä olla vaaleapohjaiset kengät.

MATKAPUHELIMET

Puhelimet, televisio ja internet ovat yksi isoimmista tekijöistä lasten liikkumattomuuteen. Me haluamme tällä leirillä tukea ja kannustaa lapsia pitämään hauskaa ilman puhelinta.

Leirillä puhelimen käyttö ei ole sallittua. Päivä alkaa 08.00–15.00, silloin leiriläisellä ei saa olla puhelin mukana.

Leiriläisille suositellaan jättämään puhelimet kokonaan kotia leiripäivän ajaksi. Mikäli leirillä tulee tarve soittaa, esimerkiksi vanhemmille, voi leiriläinen soittaa ohjaajan puhelimesta

RUOKAILU

Leirillä on tarjolla joka päivä kaikille lounas. Lounas on lämminruoka ja sopii lapsille aktiiviseen päivään. Ilmoittautumisen yhteydessä on huomio kohta erityisruokavalioista. Leirinpuolesta on myös tarjolla välipalaksi banaania, vettä ja mehua.

Juomapullo ja terveelliset liikkujan eväät ovat suositeltavia pakattavaksi leiripäivää varten. Leirillä pidetään juoma- ja evästauot

MAKSUOHJEET

LEIRI HINTA ON 165 €

Ilmoittautumisen jälkeen kaikille lähetetään yhteinen leirikirje, jossa on tarkemmat infot leiristä ja maksuohje. Leirikirje lähetetään viimeistään 12.6.2023.

Leirimaksun eräpäivä on 15.6.2023.

Mikäli perheestä tulee leirille, kaksi lasta on hinta lasta kohden 165 €. Perheen kolmannesta ja neljännestä lapsesta maksu on 150 €/lapsi.  

PERUUTUSEHDOT

Jos haluat peruuttaa osallistumisesi, ilmoita siitä järjestäjille välittömästi

16.6.2023 jälkeen ilmoitetusta peruutuksesta palautetaan 50 % lääkärintodistusta vastaan, josta käy ilmi, että leiriläinen ei pysty osallistumaan leirille

FORCEMAJOR

Mikäli leiriä ei saada järjestettyä, leirimaksu palautetaan takaisin osallistujille. Leirimaksusta pidätetään jo tehdyistä järjestelyistä aiheutuneet konkreettiset kulut. Leirin järjestäjä ilmoittaa osallistujille mistä kulut ovat aiheutuneet ja sen jälkeen palauttaa maksun.

Leirille ilmoitetun tähtivieraan peruuntuminen leirillä. Leirimaksua ei palauteta. Leirin järjestäjä pyrkii järjestämään uuden vierailijan omien resurssien ja mahdollisuuksien mukaan.

Lisätiedot ja kysymykset

Janne Leppänen

janne@nextlevelpadel.fi

045 202 3654