Siirry pääsisältöön

LIIKUNTALEIRI – PADEL & GOLF

ILMOITTAUTMINEN

Liikuntaleiri syyslomaviikolle! Yhteensä kolme päivää täynnä monipuolista ja hauskaa tekemistä liikunnan sekä elämysten parissa. Leirillä pääpaino on padel- ja frisbeegolffin parissa, mutta leirillä käydään myös kalassa sekä ihmetellään taikurin hauskoja temppuja! Tule mukaan syysloman ykköstapahtumaan Kajaanissa!

Leiri toteutetaan päivä toteutuksena ja sisältää koko päiväksi aktiivista tekemistä. Leirillä ovat liikunnanalan ammattilaiset suunnittelemassa ja toteuttamassa toimintaa. Ryhmän kanssa on 2–3 ohjaajaa koko leirin ajan ohjaamassa toimintaa ja valvomassa turvallisuutta

RYHMÄN VALINTA

Leirille otetaan yhteensä 36 lasta mukaan ja leiriläiset jaetaan kolmeen ryhmään. Yhdessä ryhmässä on 12 lasta.

Leiriläiset jaetaan ryhmiin iän ja kaveri toiveen perusteella. Voit ilmoittautumislomakkeessa mainita kaveritoiveen. Leirin järjestäjä ottaa huomioon toiveet ryhmiä tehdessä.

VARUSTUS

Leiri on monipuolinen liikuntaleiri, joten leirille tarvitset liikuntaan sopivat vaatteet. Leirin aikana lapset liikkuvat sisä- ja ulkotiloissa, joten varustus sään mukaan.

Polkupyörät, pyörillä liikutaan padelhallin ja Lehtikankaan koulun väliä. Huoltakaa polkupyörät kuntoon ennen leirin alkua ja kypärät kaikille mukaan.

Välineet, leirillä on monipuolisia liikuntalajea, halutessaan leirille voi ottaa omat välineet mukaan.

Kalastus, retki Ruuhijärjelle, jossa leiriläiset pääsevät kokeilemaan kalastusta ja avotulella tekemään ruokaa. Kyyditys järjestetään autolla Ruuhijärvelle, ei tarvitse pyöräillä.

Sisä- ja ulkoliikuntakengät. Sisätiloihin on hyvä olla vaaleapohjaiset kengät.

MENTALISTI JA TAIKURI

RAIMO LUSMA

Kuva: Samu Puuronen

Raimo on mentalisti joka luo sekä esittää mieltä mullistuttavaa mentalismia. Esityksissä mahdottomasta tehdään mahdollista sekä yleisö pääsee kokemaan ennenkokemattomia asioita. Kyseessä on äärimmäisen viihdyttävä, osallistuttava sekä ikimuistoinen esitys josta riittää puhuttavaa pitkäksi aikaa. Tärkeimpiä elementtejä Raimolle esityksessä ovat kokemus, yhteisöllisyys sekä yleisön viihtyvyys.

Leiriläilset pääsevät seuraamaan Raimon taikatemppuja saman pöydän ääreltä ja kokemaan lähietäisyydeltä taikuutta. Tule katsomaan ja viihtyymään!

MATKAPUHELIMET

Puhelimet, televisio ja internet ovat yksi isoimmista tekijöistä lasten liikkumattomuuteen. Me haluamme tällä leirillä tukea ja kannustaa lapsia pitämään hauskaa ilman puhelinta.

Leirillä puhelimen käyttö ei ole sallittua. Päivä alkaa 08.30–15.00, silloin leiriläisellä ei saa olla puhelin mukana.

Leiriläisille suositellaan jättämään puhelimet kokonaan kotia leiripäivän ajaksi. Mikäli leirillä tulee tarve soittaa esimerkiksi kotia, se on sallittua.

RUOKAILU

Leirillä on tarjolla joka päivä kaikille lounas. Lounas on lämminruoka ja sopii lapsille aktiiviseen päivään. Ilmoittautumisen yhteydessä on huomio kohta erityisruokavalioista. Leirinpuolesta on myös tarjolla välipalaksi banaania, vettä ja mehua.

Juomapullo ja terveelliset liikkujan eväät ovat suositeltavia pakattavaksi leiripäivää varten. Leirillä pidetään juoma- ja evästauot

MAKSUOHJEET

LEIRI HINTA ON 165 €

Ilmoittautumisen jälkeen kaikille lähetetään yhteinen leirikirje, jossa on tarkemmat infot leiristä ja maksuohje. Leirikirje lähetetään viimeistään 13.10.2023.

Leirimaksun eräpäivä on 16.10.2023.

Mikäli perheestä tulee leirille, kaksi lasta on hinta lasta kohden 165 €. Perheen kolmannesta ja neljännestä lapsesta maksu on 150 €/lapsi.  

PERUUTUSEHDOT

Jos haluat peruuttaa osallistumisesi, ilmoita siitä järjestäjille välittömästi

13.10.2023 jälkeen ilmoitetusta peruutuksesta palautetaan 50 % lääkärintodistusta vastaan, josta käy ilmi, että leiriläinen ei pysty osallistumaan leirille

FORCEMAJOR

Mikäli leiriä ei saada järjestettyä, leirimaksu palautetaan takaisin osallistujille. Leirimaksusta pidätetään jo tehdyistä järjestelyistä aiheutuneet konkreettiset kulut. Leirin järjestäjä ilmoittaa osallistujille mistä kulut ovat aiheutuneet ja sen jälkeen palauttaa maksun.

Leirille ilmoitetun tähtivieraan peruuntuminen leirillä. Leirimaksua ei palauteta. Leirin järjestäjä pyrkii järjestämään uuden vierailijan omien resurssien ja mahdollisuuksien mukaan.

Lisätiedot ja kysymykset

Janne Leppänen

janne@nextlevelpadel.fi

045 202 3654