Siirry pääsisältöön

Ovet auki maaliskuussa 2022

NEXT LEVEL PADEL avaa ovet 1. maaliskuuta 2022. Tervetuloa pelaamaan! 

Meidän tiloistamme löytyy kaksi padel-kenttää ja golf-simulaattori. Peliareena on kaikille avoin: olet sitten vasta-alkaja tai taitava pelaaja olet tervetullut meille pelaamaan. 

Peliareena on auki joka päivä kello 06.00–23.00. Tiloissa ei ole säännöllisesti henkilökunta paikalla, vaan areena on automatisoitu ja kaikki pelaamiseen liittyvät toimenpiteet hoidetaan puhelimella.  Henkilökunta on tavattavissa sovittuna ajankohtana. 

Vuorot varataan ja maksetaan Playtomic-applikaatiossa. Lataa puhelimeesi Playtomic-sovellus ja saat online-varauskalenterin peliareenalle. Vuorot ovat varattavissa 15. helmikuuta alkaen. 

AVAJAISTARJOUS!

1+1 tarjous! 

Varatessa vuoron, saat yhden (60 minuutin) pelivuoron kaupan päälle. Lisäämme jokaisen uuden vuoron varauksen tekijälle lompakkoon pelirahaa, jolla pääset pelaamaan veloituksetta. Tarjous on rajoitettu: yksi ilmainen pelivuoro yhtä asiakasta kohden. Tarjous koskee padel- ja golf-vuoroja. Tarjous on voimassa maaliskuussa 2022. 

Palas de padel = 0,00 €

Vuokramailat ovat pelaajien käytössä veloituksetta perjantai – sunnuntai välisenä aikana. Ilmaisilla vuokramailoilla pelataan joka viikonloppu kesään saakka (3kk). Haluamme tuoda uuden lajin teille tutuksi. Laadukkaat vuokramailamme antavat hyvän pelikokemuksen padelista ja uuden lajin kokeileminen on niillä helppoa.

Tervetuloa Kajaanin Laajakankaalle osoitteeseen Betonitie 1 tutustumaan Kajaanin uuteen ja moderniin vapaa-ajanvietto paikkaan!