Siirry pääsisältöön

Valmennukset ja valmentajat

Oletko vasta aloittanut padelin? Vai oletko jo kokeneempi pelaaja mutta haluat kehittyä lisää? Vai etsitkö buustia treeneihin? Kaipaat sitten ryhmä- tai yksilövalmennusta niin meidän huippu valmennustiimi voi auttaa. Täältä löydät kurssit ja valmentajat.

PADEL KOKEILU

Kun haluat kokeilla valmentajan johdolla padelia. Kerää kaveri porukka tai tule itse valmennukseen. Tunnille mahtuu neljä peluria ja mailat kuuluvat tunnin hintaan.

Padel kokeilu järjestetään satunnaisesti nyt kesänaikana. Seuraa meidän somea ja Plautomic palvelua, sieltä löytyvät tarkat ajat

Voit myös ottaa itse yhteyttä ja sopia halutulle ajankohdalle padel kokeilun

Valmennukset


ALKEISKURSSI

Treenit sopivat aloitteleville pelaajille, jotka kaipaavat harjoitusta perustaitojen kehittämiseen. Harjoitukset eivät edellytä aiempaa pelikokemusta.

– Kurssien kesto 4 x 1 tunti
– Kurssille otetaan 4 pelaajaa
– Kurssin hinta 65 €/henkilö

Kurssin hintaan sisältyy valmennus, pallot sekä tarvittaessa mailat. Kurssi on tarjolla naisille, miehille ja sekaryhmälle. Katso tarjonta ja ajankohdat Playtomic.PADEL KLINIKKA

Olet käynyt aloitusvaiheen padel -kurssin. Tämä kurssi sopii padelia jo pelanneille, jotka haluavat kehittää tekniikkaa ja taktiikkaa entistä paremmaksi.


– Peruslyönnit ja lentolyönnit
– Syöttö ja syötönpalautus
– Nurkkapeli, kierteet ja jalkatyö
– Hyökkäys ja puolustus
– Bandeja ja Vibora

– Kurssin kesto 4 x 1 tunti
– Kurssille otetaan 4 pelaajaa
– Kurssin hinta 65 € / henkilö

Kurssi on tarjolla naisille, miehille ja sekaryhmälle. Katso tarjonta ja ajankohdat Playtomic.


NUORISO VALMENNUS

Nuorille tytöille ja pojille tarkoitettu padel valmennus. Toiminta on tarkoitettu 3. -6. luokkalaisille. Toimintaan mukaan Ilmoittautuminen ja maksut hoidetaan Playtomic palvelun kautta, joka toimii valmennuksen ja perheen välisenä tiedotuskanavana.

MAKSU SISÄLTÄÄ

Kenttävuokra

Valmennus

Välineet

Tiedottaminen

HARJOITUKSET

Tunneilla harjoitellaan mailan ja pallon hallintaa. Kehitetään liikuntataitoja monipuolisesti, erityisesti välineenhallinta taidot ovat keskiössä.

Valmennuksen hinta on 45 € pelaajalta, joka sisältää neljä harjoitusta. Valmennus maksetaan kerran kuukaudessa.

Valmennusryhmät ovat seuraavat:

 • NAPPULA PADEL
  • ESKARI – 2. LUOKKALAISET
  • Tiistai 17:30-18:30
  • Neljän viikon harjoitus kokonaisuus
  • Yhteensä neljä harjoitusta
 • JUNNU PADEL
  • 3. – 6. LUOKKALAISET
  • Perjantai 17:30-18:30 harjoitukset
  • Neljän viikon harjoitus kokonaisuus
  • Yhteensä neljä harjoitusta
 • YLÄKOULU PADEL
  • 7.-9. LUOKKALAISET
  • Perjantai 15:30-16:30
  • Neljän viikon harjoitus kokonaisuus
  • Yhteensä neljä harjoitusta

Tervetuloa mukaan toimintaan!


EHDOT JA SOPIMUKSET

Ilmoittautumalla valmennuskokonaisuuteen sitoudut kaikkiin harjoituksiin. Poissaolot, maksuja ei palauteta takaisin tai hyvitetä. Sairaus tai loukkaantuminen, maksut palautuvat takaisin lääkärintodistusta vastaan. Maksun takaisin palautus tapahtuu jakamalla valmennusmaksu harjoitusmäärällä ja poissaolojen erotus. Minkä perusteella palautetaan takaisin menetetty valmennus.

Toiminnan järjestäjän NEXT LEVEL PADEL puolesta peruutetusta vuorosta palautetaan valmennusmaksu takaisin tai hyvitetään uudella valmennus päivällä.

VALMENTAJAT

JANNE

Moro!
Mä oon Janne, 31 vuotta.
Olen aina ollut innokas harjoittelemaan ja oppimaan uutta. Olen liikunnanalan ammattilainen ja toiminut valmentajana jo yhdeksän vuoden ajan jääkiekon parissa. Nyt padel kipinä puraisi ja päätin hypätä mukaan!

Valmennuksessa on aina kyse taidon opettamisesta ja ihmisten kohtaamisesta. Tule mukaan valmennukseen ja viedään sinun pelaaminen nextille levelille!

045 202 3654

KARI

Terve!

Kari 44 vuotta. Mailapelit ovat olleet aina lähellä sydäntä ja olenkin ehtinyt pelaamaan jo monet pelit elämäni aikana. Vahvuuteni on ihmisten kohtaaminen.

Minun valmennuksessa harjoitellaan rennossa ilmapiirissä, kuitenkin muistaen että tässä ollaan hiomassa timanttia kirkkaammaksi.

050 328 0391