Siirry pääsisältöön

Juuret

Kun näen oman vaihtokaverin tulevan kohti vaihtoaitiota, tiedän, että on minun vuoroni hypätä kentälle, olla osana peliä. Tunnen olevani osa suurempaa yhteisöä, perheenjäsen ja joukkuekaveri. Tiedän, mitä minun pitää tehdä: nauttia hetkestä ja olla rohkea. Se on päällimmäinen ajatus, kun valmistaudun omaan vuorooni.

Pelaamaan päästessä mieli on tyhjä. Kaikki opitut asiat tulevat selkärangasta ja sydämestä. Joukkue on harjoitellut tuhansia ja tuhansia kertoja, jotta jokainen pelaaja voi nauttia sen pienen hetken, kun saa olla yhdessä pelikentällä. Pelaaminen on intohimo.

Peli vaatii aina ympärilleen olosuhteet ja joukkueen. Lapsen mieli on vilpitön. Silloin haaveili vain pelaamisesta, eikä paikalla ollut väliä, kunhan vai löysi pelikaverit ja voitti. Aikuinen on kuitenkin nähnyt, mitä loistavat olosuhteet voivat antaa pelille.

Meille on tärkeää tarjota jokaiselle mahdollisuus löytää intohimo liikuntaan ja pelaamiseen. Tästä syntyi idea rakentaa uusi paikka harrastaa liikuntaa ja pelata.

Pelaaminen on opettanut: pidä aina omiesi puolta, silloin saat itsekin enemmän. Me haluamme tuoda padelin kainuulaisten sydämiin. Se on meidän koti.

Me tarjoamme aivan uuden tasoisen pelikokemuksen NEXT LEVEL PADEL -areenalla vuonna 2022.